مدیریت هزینه ها
با استفاده از قسمت هزینه ها می توانید هزینه های کسب و کار خود را به طور دقیق مدیریت کنید و با توجه به گزارشاتی که از این قسمت دریافت می کنید بودجه بندی مناسبی برای آینده کسب و کار خود داشته باشید.
در تصویر زیر لیستی از هزینه های یک فروشگاه را به عنوان نمونه مشاهده می کنید:
قسمت هزینه ها شامل چند بخش مختلف می باشد که به ترتیب آنها را معرفی و نحوه کارکرد آنها را توضیح خواهیم داد :
1 ـ لیست هزینه ها : تشکیل شده از فهرست هزینه های که تا به حال برای کسب و کارتان انجام داده اید ، این لیست با توجه به نوع هزینه ، تاریخ ثبت هزینه و با توجه به کاربری که آن را ثبت کرده است ، مجزا شده است. جمع کل مبلغ هزینه هایی که تا کنون کرده اید را می توانید در پایین ستون مبلغ مشاهده کنید.
2 ـ ثبت هزینه جدید : برای ثبت هزینه های خود از این بخش استفاده کنید.در کادر اول عنوان هزینه ، در کادر دوم مبلغ به تومان ، در کادر سوم تاریخ و در نهایت در کادر چهارم نوع هزینه را مشخص کنید.
3 ـ لیست نوع هزینه : در این قسمت می توانید نوع هزینه های که تاکنون داشته اید و تعدادی که هر نوع از هزینه برای شما داشته است مشاهده کنید.و همچنین مشخص می شود که کدام نوع از هزینه ها برای شما هزینه بیشتری داشته است و کدام نوع از هزینه برای شما هزینه کمتری داشته است.
4 ـ ثبت نوع جدید : برای هر دسته از هزینه ها یک نوع بخصوص تعریف کنید. به عنوان مثال : هزینه های قبض های خدماتی از قبیل آب برق و گاز در یک دسته و نوع بخصوص از هزینه ها قرار می گیرند.
5 ـ گزارش گیری : بخش هزینه ها دارای یک بخش گزارش گیری بصورت نموداری مختص به خود است که با توجه به گزارشات خوب و مفیدی که از این بخش حاصل می شود ، می توانید با آن تمامی فعالیت های خود را در بخش هزینه ها مدیریت کنید.
مثال : کدام نوع از هزینه بیشترین بازه را به خود اختصاص داده است
مثال : در بازه زمانی 1397/06/12 الی 1397/07/12 چقدر هزینه در کسب و کارمان داشته ایم